De TV van gisteren: Winston en de Ninja's nog geen hit op SBS

SBS 6 had een hele nieuwe avond in petto voor ons. Maar de hindernisbaan van Ninja Warrior en Wat vindt Nederland? met Winston Gerschtanowitz trokken nog niet heel veel kijkers.

Kim-Lian van der Meij en Dennis van der Geest presenteerden de eerste aflevering van Ninja Warrior waarin deelnemers een zware hindernisbaan moeten afleggen. In verschillende landen ter wereld is Ninja Warrior een onwaarschijnlijke hit, in Nederland keken 617.000 mensen naar de eerste aflevering.

Wat vindt Nederland?

Winston Gerschtanowitz maakte zijn SBS-debuut met Wat vindt Nederland?. Winston moest genoegen nemen met een stuk minder kijkers dan hij gewend was bij RTL. De helft ongeveer. 502.000 mensen keken naar de show.

Help mijn man is klusser

Ajax ging in Kopenhagen ten onder tegen Kopenhagen in de Europa League maar trok wel 1 miljoen kijkers voor RTL 7. En Help mijn man is klusser was terug op RTL 4. 1 miljoen kijkers zagen hoe Nick en Annemarie een mooie villa hadden gekocht, maar al twee jaar met hun kinderen in de garage woonden omdat het huis maar niet af kwam. Vooral Nick wekte verbazing bij de kijkers.

 

Meer over:

Reageren