Kijkcijfers maandag 17 juni 2019

De TV van gisteren: Zomer Met Art nog geen kijkcijferknaller

Art Rooijakkers presenteerde maandag voor het eerst zijn talkshow Zomer met Art. Hij trok een nog niet zo denderende 354.000 kijkers.
De eerste Zomer met Art ging over dure boodschappen, homoseksuele dieren en een jongen die was getroffen door de bliksem. Alain Clarke zong (niet al te best) een liedje van UB40 en verslaggevers Gwen van Poorten en Bram Krikke stelden zich voor via een quiz. Richard Groenendijk is deze week de medepresentator van Art en dat alles leverde de volgende wisselende reacties op.

MAX Vakantieman

Directe concurrent Pauw deed het goed met 858.000 kijkers, de voetbaldames van Frankrijk en Canada deden het nog iets beter op NPO 3 met 925.000 en kampioen van de avond was MAX vakantieman (1,2 miljoen) waarin een oude bekende gelukkig terugkeerde. 

Minister van Gehandicaptenzaken

De tweede aflevering van In de voetsporen van dr. Pol trok 556.000 kijkers, op SBS 6 was Chateau Meiland weer populair met 669.000. Op NPO 1 ging het helemaal mis met de verkiezing van de Minister van Gehandicaptenzaken met Lucille Werner. Rick Brink werd gekozen tot nieuwe minister en dat werd op primetime gezien door een teleurstellend 373.000 mensen.  

Meer over: