Kijkcijfers zondag 28 maart 2021

De TV van gisteren: Zondag met Lubach sluit met topscore af

29 maart 2021 08:14 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© David Cenzer

Zondag met Lubach is klaar. Het satirische nieuwsprogramma met Arjen Lubach als meesterbrein beleefde zondag zijn laatste aflevering en dat leverde nog één keer een topscore op.

Naar de laatste Zondag met Lubach, het programma dat na dertien seizoenen stopt, keken 1,861 miljoen belangstellenden. Daarmee was de Groninger de grote winnaar op primetime. Lubach versloeg onder andere Miljoenenjacht en Wie van de drie, maar moest wel zijn meerdere erkennen in de Formule 1 en het NOS journaal. Zodoende sloot Lubach af met brons.

Op zoek naar Maria

Bij de NPO houdt Op zoek naar Maria ook al wekenlang hetzelfde aantal kijkers vast. Naar de opmaat naar de finale van de volgende week keken 1.124.000 musicalliefhebbers. Zij zagen hoe Tessa zich via de sing-off alsnog wist te plaatsen voor de eindstrijd. Daarin neemt ze het op tegen Nandi en Natascha, die zich als eersten wisten te plaatsen voor de finale.

Talkshows

In de talkshowstrijd moest RTL4 met Humberto flink haar meerdere erkennen in NPO-show Op1. Waar het commerciële praatprogramma niet verder kwam dan 798.000 kijkers kon de publieke omroep een score van 1.306.000 kijkers overleggen.

Meer over