Everybody Loves Joey start prima

Op Twitter bleek dat niet iedereen van Joey houdt, maar toch zagen 445.000 mensen de eerste aflevering van de datingshow op RTL 5. 

Dat is net iets minder dan het aantal waarmee zijn Oh Oh Cherso-collega Sterretje vorig jaar zijn datingshow In Love With Sterretje begon. Prima cijfers dus voor Joey Spaan (ook bekend als Matsoe Matsoe) die met een aantal dames naar Ibiza vertrekt om zijn grote liefde te vinden. Op Twitter was niet iedereen te spreken over het niveau van Everybody Loves Joey

Maar gelukkig stal de Hagenees ook een paar harten via zijn televisieprogramma.

Roy Donders

Daarna was het de beurt aan Roy Donders: Stylist van het Zuiden die met 387.000 kijkers iets minder scoorde dan Joey. Wat opviel - behalve de extravagante Roy zelf natuurlijk - was de beroerde kwaliteit van beelden. Het lijkt erop alsof RTL 5 geen geld had om een paar goeie camera's mee te sturen met Roy. Roy maakte met zijn opvallende uitspraken in ieder geval de tongen los Twitter. En ook hier waren de meningen verdeeld.

Atlas

Mimoun Ouled Radi won na een felle strijd de finale van het avonturenprogramma Atlas van Johnny Kraaykamp jr. Het duo moest een puzzeltocht door de Marrokaanse stad Marrakech maken en daarbij wist Mimoun op het nippertje te winnen. De finale werd door bijna 700.000 mensen bekeken.

Reageren