Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken meest bekeken

Geer en Goor zijn terug van weggeweest. Dat is menig tv-kijker gisteravond niet ontgaan: Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken trok bijna twee miljoen kijkers.

Met 1.960.000 kijkers was Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken het best bekeken programma van de donderdagavond. Gordon liet eerder al weten te hopen op twee miljoen kijkers, dat is dus bijna gelukt. Gerard Joling was speciaal vroeg opgestaan om de kijkcijfers te checken:

Praatcijfers: Geer & Goor zijn trending topic

Op Twitter werd er massaal gesproken over de avonturen van Gerard en Gordon. De mannen schopten het zelfs tot worldwide trending topic.

Verder zat menig BN'er aan de buis gekluisterd voor Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken:

SynDROOM

Vervolgens maakte Johnny de Mol zijn debuut bij RTL4 met SynDROOM. Met 1.655.000 kijkers is hij het op één na meest bekeken programma van de avond. In 2009 scoorde de eerste aflevering van Down met Johnny op Veronica slechts 522.000 kijkers.

Expeditie Robinson

Overigens werd er gevreesd voor de goede kijkcijfers van Expeditie Robinson, nu Effe Geen Cent te Makken tegelijkertijd wordt uitgezonden. Vorige week verbrak het programma nog zijn eigen kijkcijferrecord met 1,4 miljoen kijkers. Deze week zijn het er iets minder: 1.168.000 kijkers. Niet verkeerd dus.

Meer over:

Reageren