Geer & Goor verbreken eigen kijkcijferrecord

Gerard Joling en Gordon zijn populairder dan ooit. De mannen passeerden gisteravond dan ook de magische grens van twee miljoen kijkers met hun programma.

De derde aflevering van Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken trok gisteravond 2.119.000 kijkers. Daarmee was het het best bekeken programma van de avond. De debuutaflevering was goed voor 2 miljoen, terwijl de tweede met 1.9 miljoen nét onder de grens bleef.

SynDROOM

Ook de kijkcijfers van Johnny de Mols SynDROOM zaten in de lift. De eerste twee afleveringen van het programma trokken zo'n 1,6 miljoen kijkers. Gisteravond zagen 1.864.000 mensen hoe Johnny Sven hielp bij het verwezenlijken van zijn pilotendroom.

Liefs Uit...

Yvon Jaspers' Liefs Uit... moet steeds meer kijkers inleveren. Voorgaande seizoenen scoorde het programma telkens ruim boven het miljoen. Het aangrijpende verhaal van Malawiër Daniel en de Nederlandse Camiel hield gisteravond slechts 772.000 mensen aan de buis gekluisterd.

Praatcijfers: Expeditie Robinson

Expeditie Robinson was gisteren enorm spannend en dat was te merken op Twitter. Vooral het vertrek van Sanne Vogel werd veelbesproken:

Meer over:

Reageren