Het Zal Me Een Rotzorg Zijn start met 586.000 kijkers

25 oktober 2013 07:44 | kijkcijfers | Door Televizier

Het nieuwe RTL5-programma Het Zal Me Een Rotzorg Zijn maakte gisteravond een sterke start. 586.000 mensen keken naar de show.

Ewout Genemans kan trots zijn op zijn nieuwe pareltje Het Zal Me Een Rotzorg Zijn. Hij bedacht het format nadat hij de film Intouchables had gezien. In het programma helpt een luie verwende nietsnut een gehandicapte jongere die wel graag iets van zijn leven wil maken.

Eerder kwam Genemans al met het spraakmakende Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan. Dit programma startte destijds met iets meer dan een half miljoen kijkers en trok in de daaropvolgende weken steeds meer kijkers.

Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken

Vorige week passeerden Geer en Goor voor het eerst de grens van twee miljoen kijkers, toen keken er ruim 2,1 miljoen mensen naar Geer & Geer: Effe Geen Cent te Makken. Deze week doen de mannen het ook niet verkeerd met 2.015.000 kijkers.

Ook de rest van de avond is in handen van RTL. Zo trok SynDROOM ruim 1,7 miljoen kijkers. Het was dan ook een bijzondere aflevering waarin de gehandicapte Madelon de assistent werd van Johnny de Mols moeder Willeke Alberti. Expeditie Robinson werd door ruim een miljoen mensen bekeken.

Praatcijfers: Dinamo Zagreb - PSV

Gisteravond speelde PSV tegen Dinamo Zagreb. De Europa League-wedstrijd werd door velen als saai en troosteloos omschreven. Er was namelijk geen publiek aanwezig, omdat de Kroatische fans zich eerder hadden misdragen. Ook op het veld gebeurde er niet veel: het werd 0-0. Daarentegen was het op Twitter alles behalve stil:

Meer over