Kijkcijferhit: naakt daten in Adam Zoekt Eva trekt meer dan 800.000 kijkers

De laatste dagen mislukten alle nieuwe programma's op RTL 5. Zoniet Adam zkt. Eva. 806.000 mensen keken naar de 1ste aflevering van het blote datingprogramma.

Zo veel kijkers haalde Roy Donders: Stylist van het Zuiden en held van RTL 5 zelfs niet voor de zender. In Adam zkt. Eva vochten twee blote mannen om een blote vrouw. Nieuwsgierige twitteraars zaten vooraf vol met vragen, maar ondanks de aanzienlijke hoeveelheid onbedekte geslachtsdelen, was Adam zkt. Eva deze eerste keer best een braaf programma.

Anderen hadden kritiek op de inhoud van het programma. Te ongeloofwaardig.

En volgens weer anderen ging de inhoud net niet ver genoeg.

De Rijdende Rechter

Na de vaste toppers het Journaal van 8 uur (2.270.000) en GTST (2.014.000) was De Rijdende Rechter het best bekeken programma van de avond. En er werd een interessante suggestie gedaan om het programma met mr. Frank Visser nog interessanter te maken.

De aflevering van dinsdag ging over een rottende dakgoot en twee bejaarde stellen die zich daar over opwonden, maar mr. Frank Visser stal de show met een wijs gezegde.

Lees ook ons interview met presentatrice Nicolette Kluijver over Adam Zkt. Eva.

Kleren maken de man, of juist niet! Deze eerste aflevering leverde geen setje op. Niet vanwege het bloot, maar vanwege de kleding.

Reageren