Kijkcijferrecord voor Heel Holland Bakt: 1,8 miljoen

De kijkcijfers van het MAX-programma Heel Holland Bakt blijven maar rijzen. Zondag bereikte de kookgekte een record van 1,8 miljoen kijkers.

De bakkers van Heel Holland Bakt maakten deze week een citroentaart, een Parijse soes (die bij iedereen hopeloos mislukte) en het spektakelstuk was een chocoladetaart met drie lagen.

Iedereen heeft zo zijn of haar favoriete kandidaat bij Heel Holland Bakt, maar nieuwslezer Jan de Hoop let vooral op jurylid Janny.

Die 1,8 miljoen is natuurlijk een prestatie van formaat, of was er een andere reden voor zo veel kijkers?

Feyenoord - Ajax

Studio Sport Eredivise was het best bekeken programma van de avond met 2,8 miljoen kijkers. Dat had alles te maken met de klassieker Feyenoord - Ajax in de Kuip. Ajax won -met de nodige mazzel- met 1-0. De wedstrijd bezorgde ook betaalkanaal FOX eindelijk eens goede cijfers. 462.000 kijkers hadden geld over voor Feyenoord - Ajax. Tennisser en Feyenoord-fan Raemon Sluiter had een slechte middag.

Nieuwe Buren

De RTL 4-serie Nieuwe Buren opende vorige week met ruim 1,4 miljoen kijkers, en de spannende reeks met Katja Schuurman wist die kijkers in week 2 vast te houden.

Al vallen veel kijkers wel over de overdosis Kane-muziek die ze te verduren krijgen. En ook Samsung heeft een grote rol in Nieuwe Buren.

Reageren