Kijkcijfers: 1,6 miljoen voor bijzondere Help, Mijn Man is Klusser

John Williams heeft wel vaker te maken met vreemde vogels in Help, Mijn Man is Klusser, maar dit had ook hij nog nooit meegemaakt.

Natuurlijk was de man in Help, Mijn Man is Klusser weer eens een lapzwans die al jaren verzuimde zijn verbouwingsproject af te maken terwijl er vier kleine kinderen in huis rondliepen, maar het was de dame des huizes die iedereen versteld deed staan. Nadat haar hele huis gratis en voor niets verbouwd was van een zwijnestal tot een paleisje, kreeg Karin het eindresultaat te zien en dat vond ze zeer teleurstellend. De stopcontacten zaten niet op de goed plek en de vriezer was veel te klein.

Van Hollandse Bodem

Met 1,6 miljoen kijkers was Help, Mijn Man is Klusser het best bekeken programma op primetime. Buch in de Bajes op RTL 4 scoorde 1,1 miljoen kijkers en Van Hollandse Bodem 734.000. We kunnen inmiddels gevoeglijk vaststellen dat Van Hollandse Bodem geen Heel Holland Bakt is. In het moestuinprogramma werden bieten en courgettes uit de grond gehaald.

Dagboek van een Callgirl

Dan nog even de iets minder scorende programma's. Naar de 3FM Awards keken dit jaar 432.000 mensen, en het toch zeer vermakelijke Dagboek van een Callgirl moest het doen met slechts 333.000 kijkers. Zonde.

Reageren