Kijkcijfers: Bake My Day nog geen hit voor NET 5

Het bakprogramma van NET 5 trok op de eerste dag nog geen torenhoge kijkcijfers. Bake My Day bleef steken op 295.000 kijkers.

Dat steekt schril af bij het miljoenenpubliek dat Omroep MAX trok met Heel Holland Bakt. Maar misschien heeft het dagelijkse Bake My Day tijd nodig om te groeien. De Twitterreacties waren vooralsnog zeer wisselend.

Smeris

Met de BNN-politieserie Smeris gaat het nog steeds bergafwaarts. Deze week hielden Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven nog 600.000 kijkers over en dat is weer behoorlijk minder dan vorige week. Jeroen van Koningsbrugge dacht vorige week nog dat Matthijs van Nieuwkerk en Peter R. de Vries persoonlijk verantwoordelijk waren voor de daling van kijkers, maar misschien is dat de reden niet.

Een troost voor Smeris is dat veel mensen de serie via Uitzending Gemist terugkijken, zodat de kijkcijfers met terugwerkende kracht een stuk beter worden.

Suits

De beste kijkcijfers waren op primetime weggelegd voor Ned. 1 met Memories (1,6 miljoen), Radar (1,6 miljoen) en Het Familiediner (1,2 miljoen). Celblok H. blijft redelijk stabiel en scoorde 837.000 kijkers. De nieuwe advocatenserie Suits op RTL 4 haalde net geen miljoen kijkers en deed het in ieder geval goed bij GTST-actrice Marly van der Velden. Zij is zo te zien onder de indruk van de gladde advocaat Harvey Specter.

<

Reageren