Kijkcijfers: bloot daten in Adam zkt. Eva blijft scoren

12 maart 2014 07:56 | kijkcijfers | Door Televizier

De tweede aflevering van de blote datingshow Adam zkt. Eva deed het nog net iets beter dan de eerste. 813.000 kijkers schakelden in.

Aflevering 2 was nogal ongemakkelijk voor twee van de kandidaten omdat ze elkaar al bleken te kennen van Take Me Out, een datingprogramma uit de oude doos. Uiteindelijk werd het een slechte avond voor de liefde. Adam koos voor een Eva die op haar beurt de voorkeur gaf aan 500 euro. Stylist Fred van Leer vond dat veel zeggen over Eva.

Pro Deo

Het best bekeken programma van de avond was -zoals meestal- het Journaal van Acht uur (2,2 miljoen), gevolgd door GTST (2 miljoen) en De Wereld Draait Door (1,4 miljoen). Pro Deo haalde net het miljoen niet en dat is een tikje teleurstellend, zeker omdat mr. Cees Korvinus won van een verzekeringsmaatschappij en dat is zeker niet vanzelfsprekend. Ook collega Marielle van Essen was onder de indruk.

Fashion Planet

De eerste aflevering van de nieuwe Net 5-serie Fashion Planet met K3’s Josje Huisman in de hoofdrol scoorde nogal ondermaats met 230.000 kijkers. De meningen op Twitter over de kwaliteit van de serie waren zeer verdeeld.

Utopia

Dat Utopia op deze plek niet meer dagelijks behandeld wordt, betekent niet dat niemand meer naar het programma kijkt. Sterker nog, dagelijks stemmen rond de 900.000 mensen af op de avonturen van de bewoners in de loods. En ja, dan zijn er ook nog mensen die dag en nacht de livestreams volgen.

Meer over