Kijkcijfers: Celblok H blijft een hit met 1,2 miljoen

Ook de tweede aflevering van de gevangenisserie Celblok H. doet het geweldig voor SBS 6. Bijna 1,2 miljoen mensen zagen Isa Hoes verkommeren achter de tralies.

Dat is praktisch net zo veel als bij de première. Het lijkt er verdacht veel op dat SBS 6 met Celblok H eindelijk weer eens een hit te pakken heeft. Zouden de donkere dagen voorbij zijn? 

Reality op RTL 5

Op RTL 5 scoorden de realityseries From Russia With Love en Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan een stuk beter dan de week ervoor. Met respectievelijk 340.000 en 398.000 trokken beide ruim 100.000 kijkers meer dan vorige week.

Johan

In de derde aflevering van de serie Johan stopte Johan Cruijff al zijn geld in een varkensboerderij en werd hij gedwongen terug te keren op de voetbalvelden. Eerst naar Ajax en vervolgens naar aartsvijand Feijenoord die hij prompt kampioen maakte. 960.000 mensen genoten van de beelden.

Late Night

RTL Late Night scoort steeds vaker meer kijkers dan het ooit zo onaantastbare Pauw & Witteman. Maandag was het verschil best groot: 844.000 tegen 672.000. Het verschil in programma's werd waarschijnlijk het duidelijkst door de muzikale gasten. Paul en Jeroen ontvingen de klassieke pianist Lang Lang terwijl Humberto de Franstalige popster Stromae aan tafel had. De presentator verraste vriend en vijand door vloeiend Frans te spreken tegen de Belgische zanger die zelf het Nederlands zeer goed beheerst..

Reageren