Kijkcijfers: De Reünie grote winnaar met 2,2 miljoen

8 december 2014 08:44 | kijkcijfers | Door Televizier

© Wim Kluvers - KRO

De op een na laatste aflevering van De Reünie met presentator Rob Kamphues scoorde weer eens geweldig met 2,2 miljoen kijkers.

Rob was te gast op De Reünie van het Dr. Edward Poppe Internaat uit Etten-Leur en in de klas zaten weer wat heel bijzondere leerlingen. Een weesmeisje dat nu een school runt voor arme kinderen in Colombia bijvoorbeeld.

Het Orkest van Nederland

Klassieke muziek op televisie is in. Na Maestro is RTL 4 nu begonnen met het programma met de lange titel: Het Orkest van Nederland: Onderweg Naar het Concertgebouw. Daarin vormen amateurs een orkest. Maar eerst moeten ze auditie doen voor de jury. Alleen zit die jury er een beetje voor jan met de korte achternaam.

De eerste aflevering van Het Orkest van Nederland haalde nog niet direct de hoge kijkcijfers die ze bij RLT 4 gewend zijn: 853.000.

Doping

Op NPO 1 werd de spraakmakende documentaire Geheimsache Doping, wie Rusland seine Sieger macht uitgezonden. 818.000 kijkers zagen daarin dat Russische atleten standaard doping slikken om maar zo veel mogelijk medailles te halen op belangrijke toernooien. Vrolijk werd je er niet van.

Meer over