Kijkcijfers zaterdag 24 juli 2021

De TV van gisteren: derde domper op rij voor Frank Dane en SBS6

25 juli 2021 09:00 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Drie keer is scheepsrecht gaat niet op voor de kijkcijfers van Beat me: the five knock-outs. Presentator Frank Dane trok zaterdagavond opnieuw een mager kijkcijferaantal naar de zangwedstrijd op SBS6 toe.

De cijfers krabbelden weliswaar iets op ten opzichte van vorige week (288.000 kijkers), waardoor Beat me: the five knock-outs dit keer wel weer een plekje in de kijkcijfer top 25 bemachtigde. Maar met 368.000 is het opnieuw niet om over naar huis te schrijven. Met nog zes afleveringen te gaan, is het de vraag of het zangprogramma vanaf nu een stijgende lijn gaat laten zien of dat het definitief een flop genoemd kan worden.

Tokio 

De Olympische Spelen zijn begonnen en dus domineert Tokio ook de kijkcijfers. Naar de live verslaggeving van de Olympische Spelen in Tokio op NPO 1 keken zaterdag 1.153.000 kijkers. Studio Tokio was primetime goed voor 932.000 kijkers. Kijkers liepen weg met olympisch zwemkampioen Ada Kok. "Zet Ada Kok please elke dag aan tafel", klinkt het onder meer.

Het echte leven in de dierentuin 

Vóór Studio Tokio, deed Het echte leven in de dierentuin het nog beter op NPO 1. 1.070.000 kijkers zagen beelden uit de Rotterdamse Diergaarde Blijdorp. Onder meer van parende komodovaranen en flamingo's.  

De Oranjezomer

De Oranjezomer levert SBS 6 met 776.000 kijkers nog een plekje in de kijkcijfer top 10 op. Kijkers lopen weg met handbalster Estavana Polman, die bij de heren aanschoof. Een kijker noemt de aflevering 'ouderwets goed'.

Meer over