Kijkcijfers: Geer en Goor gaan maar door

30 Juli 2014 08:18 | kijkcijfers | Door Televizier

© Talpa

De afleveringen zijn al jaren oud, maar toch weten Gerard Joling en Gordon weer veel kijkers te trekken. 659.000 mensen reden met gierende banden naar huis om op tijd te zijn voor Joling & Gordon Over de Vloer.

Nederland is het geklaag van de twee diva's nog lang niet zat. Gisteren keken er maar liefst 659.000 mensen naar een stokoude aflevering van Joling en Gordon Over de Vloer. Vooral de platvloerse en scherpe humor werkte bij menig kijker op de lachspieren. 

De Slimste Mens

Honderdduizenden mensen blijven dagelijks thuis voor de amusante kennisquiz van Maarten van Rossem en Philip Freriks. Gisteren speelden er ruim een miljoen kijkers mee met De Slimste Mens. De niet al te vrolijke eenmansjury klaagde over de Nederlandse actrice Carice van Houten. Hier werd het nodige commentaar op gegeven. 

Knevel & Van den Brink

In de eerste Knevel & Van den Brink van het seizoen stelde Andries Knevel maandag een pijnlijke vraag aan een van de nabestaanden van vlucht MH17 ramp. Hij bood hier zijn excuses voor aan, maar nog altijd krijgt de presentator het zwaar te verduren op Twitter. Er keken gisteren 771.000 naar de talkshow, maar het lijkt er sterk op dat dit aantal de komende dagen sterk kan afnemen. 

Meer over