Kijkcijfers: Linda's Zomerweek sluit af met 1,4 miljoen

Het was, wat betreft kijkcijfers, een mooie week voor Linda de Mol en haar Zomerweek. De laatste aflevering met Loes Luca en Martijn Krabbé trok alweer 1,4 miljoen kijkers.

Martijn Krabbé vertelde in Linda's Zomerweek heel eerlijk over zijn scheiding van Amanda en Loes Luca over het overlijden van haar echtgenoot. En dat konden de kijkers waarderen.

Martijn

Martijn Krabbé vertelde dat Amanda degene is die hun 20-jarige relatie heeft uitgemaakt en dat hij uit de bladen moest vernemen dat ze een ander had. Martijn is voorzichtig weer begonnen met daten en vertelde dat hij afknapt op vrouwen die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn. Wees dus gewaarschuwd!

TV Lab

Natuurlijk deden ook De Slimste Mens (1,4 miljoen) en Flikken Maastricht (1,2 miljoen) het goed. De cijfers voor TV Lab, waarin nieuwe programma's worden uitgetest op NPO 3 zijn minder rooskleurig. Alle Dagen Seks met Arie Boomsma kwam nog het beste weg met 205.000. In het programma moeten stellen dertig dagen lang 1 keer per dag seks hebben met elkaar. En uit dat experiment komen een paar duidelijke lessen.

Reageren