Kijkcijfers: Meeuwis en De Mol bij No Surrender: 1,3 miljoen

Guus en Johnny gingen in de tweede aflevering van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gezellig langs bij de vriendelijke motorclub No Surrender.

Van te voren was er nogal wat te doen geweest om deze aflevering van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. De jongens van No Surrender zijn geen lieverdjes en hebben nogal wat strafbare feiten op hun naam staan. En om daar dan gezellig te gaan zingen en te koken, hmmm.

De 1,3 miljoen kijkers die Johnny en Guus haalden zijn er 300.000 minder dan bij de eerste aflevering. De heren legden het onder andere af tegen Tussen Kunst & Kitsch (1,6 miljoen) en daarin werd iemand blij verrast met een mededeling over hele dure sierraden.

John Cleese in Late Night

Humberto Tan had in RTL Late Night (1,1 miljoen) de legendarische Britse komiek John Cleese te gast. John zat niet alleen aan tafel, ook fans Claudia de Breij, Patrick Stoof (in wel heel beroerd Engels) en de Ashton Brothers zaten aan tafel om vragen te stellen aan de grote man.

De adoratie aan tafel nam inderdaad extreme vormen aan. 

Hollands Beste Bloemstylist

De finale van Hollands Beste Bloemstylist werd voor het oog van 739.000 kijkers gewonnen door Sarah. Zij maakte de mooiste bloemetjesjurk en won daarmee 25.000 euro.

Reageren