Kijkcijfers: Meeuwis en De Mol hebben een hit: 1,6 miljoen

De eerste aflevering van Meeuwis en De Mol Maken Vrienden maakte ook vrienden met de kijker. Ruim 1,6 miljoen mensen vonden Johnny en Guus een goed stel.

De heren logeerden bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Die wilde dieren schoot een aantal kijkers in het verkeerde keelgat, maar verder maakten Meeuwis en De Mol een goede beurt.

Alleen de voice-over was veel mensen net iets te enthousiast.

RTL Boulevard

In RTL Boulevard gaf Albert Verlinde tekst en uitleg over zijn eigen scheiding van Onno Hoes. Dat is nu eenmaal je lot als presentator van een showbizprogramma.

Pauw

Jeroen Pauw leek het met de aflevering van woensdag over een andere boeg te gaan gooien. Geen saai politiek geneuzel meer in Pauw, maar vervloekte schilderijen over huilende zigeunerjongetjes die brand veroorzaken en cabaretiers die elkaar bewerken met een stroomstootwapen.

Cabaretier Martijn Konings vertelde een ongekend warrig verhaal over hoe een dronken Javier Guzman bij hem thuis was geweest en hem met de dood bedreigde vanwege een Sinterklaasconference. Niet iedereen nam het verhaal serieus.

Reageren