De kijkcijfers van zaterdag 23 oktober

De TV van gisteren: Oh Wat Een Jaar opnieuw topper zaterdagavond

24 oktober 2021 08:57 | kijkcijfers | Door Merlin Everts

© RTL

Het trio Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Carlo Boszhard kunnen hun zondag goed beginnen, want wederom scoort hun programma Oh wat een jaar fantastisch op de zaterdagavond.

Oh wat een jaar is het best bekeken entertainmentprogramma van de primetime, na het Half acht nieuws en NOS Achtuurjournaal. Met maar liefst 960.000 kijkers laten zij Sterren op het doek en Studio Sport Eredivisie ver achter zich. Het retrotainment-programma van RTL vestigt zichzelf hiermee op de derde plek van best bekeken programma's.

Sterren op het doek

De aftrap van het nieuwe seizoen Sterren op het doek heeft het ook uitstekend gedaan gisteravond. De aflevering met Arjen Lubach was goed voor maar liefst 765.000 kijkers. Goed voor een achtste plek in de kijk-top10.

 

Matthijs gaat door

De grote domper is voor Matthijs van Nieuwkerk. Zijn show Matthijs gaat door moest het ten opzichte van vorige week zaterdag doen met bijna 230.000 minder kijkers. Waar hij vorig weekend nog bijna een miljoen kijkers aantikte, waren dat er gisteravond nog maar 733.000. Desalniettemin blijft het programma ongehinderd populair bij de kijkers. In de uitzending van zaterdag waren onder andere Jeroen Krabbé en zangeres Selah Sue te zien. 

 

 

Rico Verhoeven 

Gisteren was het ook het Glory-gevecht tussen Rico Verhoeven en Ben Saddik online te volgen. Hoe veel mensen dit gisteren hebben gevolgd, is nog niet bekend gemaakt. 

Of er nog een treffen komt tussen de twee titanen? Organisatie Glory zegt er dit over:

 

Meer over