Kijkcijfers: ook 3,2 miljoen voor 10 jaar Boer Zoekt Vrouw deel 2

Ook het tweede deel van de boerenreünie werd fantastisch bekeken. Grootste verrassing: boer Jos wil helemaal geen vrouw meer.

De boer die in Frankrijk woont heeft het even helemaal gehad met vrouwen en blijft na zijn avontuur in Boer Zoekt Vrouw liever vrijgezel.

De meeste andere boeren (behalve Richard) waren nog steeds gelukkig met de vrouw die ze via het programma leerden kennen.

De Reünie

In De Reünie (1,8 miljoen) kwamen de leden van de K2-expeditie uit 2008 bij elkaar. Die expeditie werd een drama nadat verschillende klimmers niet meer terugkwamen van de beruchte berg. Slechte sneeuwcondities en vallend gletsjerijs zorgden voor groot drama.

NK Allround schaatsen

Het NK Allround werd ook op zondag goed bekeken. De 10 km trok 1,5 miljoen kijkers, de 5 km bij de dames was goed voor 1,3 miljoen. De uitslag van het kampioenschap was bepaald niet verrassend. Sven Kramer werd voor de 6de keer nationaal kampioen, Ireen Wüst haalde haar 4de titel binnen.

Home Alone 4

RTL 4 volhardt nog immer in het uitzenden van de Home Alone-reeks. We waren zondag toe aan deel 4. En bizar genoeg werd ook deze -toch niet al te beste- film weer prima bekeken: 905.000 kijkers.

Meer over: