Kijkcijfers: Ruim 2 miljoen zien 500ste Spoorloos

16 december 2014 10:36 | kijkcijfers | Door Televizier

De 500ste aflevering van Spoorloos is gisteren door maar liefst 2.055.000 mensen bekeken. Derek Bolt ging deze keer op zoek naar een Polynesische koning.

Spoorloos startte de nieuw reeks gisteravond met de zoektocht naar een echte koning. Naomi wilde graag weten wie haar vorstelijke vader eigenlijk is. Haar moeder leerde hem kennen tijdens haar verblijf in Papoea Nieuw-Guinea. De relatie hield geen stand, en Naomi belandde met haar familie in Nederland zonder haar vader ooit te hebben ontmoet. Dit prachtige verhaal werd op Twitter overigens niet besproken, het ging voornamelijk over het opvallende kapsel van presentator Derek Bolt.

Gelukkig werd het mysterie snel opgelost.

De Slimste Mens

De wintereditie van De Slimste Mens ging maandagavond van start onder het oog van 1.214.000 mensen. Chris Zegers nam het op tegen Abdelkader Benali en Marlies Coenen, al werd er maar weinig over de kandidaten gesproken. Jurylid Maarten van Rossem was daarentegen onderwerp van gesprek.

De Slechtste Chauffeur Van Nederland

In de allerlaatste aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland blikten de acht kandidaten met hun coaches terug op de angstige , stoerste, onhandigste én grappigste momenten van dit seizoen. Volgens de kijkers was Jordy de grootste brokkenpiloot.

Meer over