Kijkcijfers: Smeris blijft geljk, Celblok H. verliest

25 maart 2014 08:46 | kijkcijfers | Door Televizier

Smeris blijft een dikke hit voor Ned. 3. De politieserie scoorde met 909.000 kijkers precies gelijk aan de week ervoor. Celblok H. leverde juist kijkers in.

De gevangenisserie met Isa Hoes op SBS 6 begon prachtig met 1,2 miljoen kijkers, vorige week waren dat er 1,1 miljoen en nu zijn daar nog 869.000 kijkers van over. Maar de mensen die blijven hangen bij Celblok H., zijn nog steeds zeer tevreden.

Al is er een klein kritiekpuntje.

Smeris

Smeris presteert het dus om precies zo veel kijkers te trekken als in week 1. 909.000 is nog immer een prachtige prestatie. Acteur Jeroen van Koningsbrugge ziet daarom een vervolg nu al zitten.

Al heeft hij nog niet iedereen overtuigd.

Radar

Het best bekeken programma van de maandag was (zoals bijna elke dag) het Journaal (2,7 miljoen), gevolgd door GTST (1,9 miljoen). Memories deed het prima met 1,6 miljoen net als DWDD (1,5 miljoen). In Radar ging het over paardenvlees en de beelden die daarbij werden getoond, waren zeer onsmakelijk. Paarden worden niet bepaald vorstelijk behandeld voordat ze als biefstuk eindigen.

Familiediner

Het Familiediner keerde terug met een nieuw seizoen en deed daarmee 1,3 kijkers een groot plezier. Bert van Leeuwen probeerde deze aflevering tevergeefs twee zussen met elkaar te verbroederen. En hopelijk leest Bert mee, want bij juffrouw Annie hoeft hij ook al niet langs te gaan.

Meer over