Kijkcijfers: So You Think you Can Dance opent met slechts 440.000

19 februari 2015 08:34 | kijkcijfers | Door Televizier

De verhuizing van Sou You Think You Can Dance van zondag naar woensdag doet het programma voorlopig geen goed. Slechts 440.000 mensen schakelden in.

Dat zijn zeer tegenvallende cijfers. In het verleden trok So You Think You Can Dance meer dan 1 miljoen kijkers. Toch is de verhuizing naa de woensdag wel begrijpelijk omdat op zondag een kijkcijferoorlog gaande is tussen Boer Zoekt Vrouw aan de ene kant en het duo Divorce/Moordvrouw aan de andere kant. Maar de fans moeten je wel zien te vinden op deze nieuwe avond. Daarbij hielp het natuurlijk ook niet dat er gisteravond Champions League-voetbal op NPO3 te zien was.

Zelfs jurylid Dan Karaty liet het afweten en zat niet thuis voor de buis.

Door het Oog van de Naald

De best scorende programma's op primetime zaten op NPO : de dierendocumentaireserie Life Story met 1,5 miljoen kjijkers, gevold door de detectivserie Midsomer Murders. Door Het Oog van de Naald op RTL 4 trok 895.000. Daarin moesten de deelnemers een bloesje naaien voor Ruud Feltkamp.

Dat is een acteur uit GTST Thijs. Enfin, Ruud kreeg een leuk bloesje aangemeten om te dragen tijdens zijn dj-activiteiten. Alleen vonden niet alle kijkers het resultaat erg geslaagd. 

RTL Late Night

Bij RTL Late Night was een flamboyante kapper te gast die door de crisis failliet was gegaan. Of was Bert van der Linden heel iemand anders?

Meer over