Kijkcijfers: So You Think You Can Dance zakt tot 334.000 kijkers

26 februari 2015 07:57 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

So You Think You Can Dance begon vorige week al niet al te best, maar deze week zijn er nog meer kijkers vertrokken. De dansshow trok slechts 334.000 kijkers.

SYTYCD verhuisde van de zondag- naar de woensdagavond, speciaal om de zware concurrentie in het weekend uit de weg te gaan, waar Boer Zoekt Vrouw, Moordvrouw en Divorce enorm scoren. Maar ook op woensdag weet So You Think You Can Dance niet te overtuigen. De dansshow opende vorige week met 440.000 kijkers en daarvan is nu een kwart afgehaakt. En dat terwijl de vriendin van Tim Douwsma auditie kwam doen:

Tims vriendin Marrit is nog niet direct door naar de volgende ronde: ze moet zich nog bewijzen in een tweede auditie. Dat komt vooral door nieuw jurylid Min Hee Bervoets met haar negatieve commentaar: "Ik mis de uitstraling. Je performance is over de top en een beetje fake." Daar was twitterend Nederland het niet mee eens:

Life Story

De grote winnaar van de avond was opnieuw Life Story, dat met bijna 1,6 miljoen kijkers alle concurrentie voor bleef. De kijkers blijven zich verbazen over de beelden:

 Vooral de stokstaartjes stalen de show:

Door Het Oog Van De Naald

Ondertussen scoorde Danni Lowinski op SBS 6 838.000 kijkers en trok Door Het Oog Van De Naald 879.000 kijkers op RTL 4. Veel mensen wisten niet wat ze hoorden in de naaishow van Nicolette van Dam:

 

Meer over