Kijkcijfers: Succes The Voice of Holland blijft groeien

De populariteit van The Voice of Holland blijft groeien dit seizoen. De derde aflevering van the Blind Auditions was goed voor 2.52 miljoen kijkers.

Grote concurrent was Flikken Maastricht, die ook een nieuw record neerzette met 1.8 miljoen kijkers. Een week eerder, tijdens de 100e jubileumaflevering, was met 1.7 miljoen speurneusfanaten de vorige mijlpaal bereikt. Toch leken de fans op Twitter grotendeels teleurgesteld door de 101e.

K3 zoekt K3 zit in de lift

Goed nieuws voor K3 zoekt K3 en SBS 6: de zoektocht naar het nieuwe peuterpopgroepje wint steeds meer kijkers. 690.000 fans zagen de laatste bootcamp aflevering, een week eerder waren dat er nog 556.000 en een week daarvoor zelfs 445.000. Toch voelen sommige K3-kijkers zich als een roepende in de Twitterwoestijn.

De oorspronkelijke leden hadden de aanstormende K'tjes in groepjes van drie verdeeld om alvast wat nummers en samenzang te oefenen. Ook mochten ze voice-over teksten inspreken voor de nieuwe K3 tekenfilmserie die rond de winnaars gemaakt gaat worden. Gek genoeg zijn de personages in die serie al vormgegeven...

Kristel Verbeke liet zich ook deze keer van haar strengste kant zien. Vorige week ging de anders zo vriendelijk zangeres volledig uit haar plaat en gaf ze kandidaten nog fikse vegen uit de pan. Deze aflevering werd het niet beter toen ze er geen geheim van maakte kandidate Laura beu te zijn. Opvallend genoeg lijkt de donkerharige deelnemer behoorlijk op haar.

Al met al was 't maar een heel gedoe, vond ook Gert Verhulst...

De Strijd barst bescheiden los

665.000 kijkers keken naar de debuutaflevering van De Strijd op NPO2, waarin Erik Dijkstra en Gerdi Verbeet de geschiedenis van arbeidend Nederland in beeld brengen. Dijkstra toog onder meer naar Detroit om de baanbrekende uitvinding van de lopende band te onderzoeken. Maar de eigenzinnige presentator is niet iedereens spreekwoordelijke kopje thee.

Meer over:

Reageren