Kijkcijfers: Terugkeer Spoorloos goed voor 2,1 miljoen

15 april 2014 08:30 | kijkcijfers | Door Televizier

Ook na 24 jaar is Spoorloos onverminderd populair. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen trok meer dan 2 miljoen kijkers. Met Celblok H. gaat het minder goed.

De eerste aflevering van Spoorloos stond in het teken van de 45-jarige Stephen die in een Tokki-gezin opgroeide en op zoek wilde naar zijn broer Hanno die al sinds 1978 spoorloos was.

Maar natuurlijk kwam Derk Bolt uiteindelijk over de brug en werden de broers met elkaar herenigd.

Het was sowieso een goede avond voor Ned. 1. Radar scoorde 1,7 miljoen kijkers en het Familiediner 1,5 miljoen. Alleen GTST veroverde een commercieel plekje in de top 5 met 2 miljoen kijkers. De series The Blacklist (1,2 miljoen) en Suits (1 miljoen) blijven het ook goed doen voor RTL 4.

Celblok H

Met de Nederlandse series gaat het iets minder. Celblok H op SBS 6 verloor wederom een fiks aantal kijkers en kwam uit op 753.000. En het was weer een behoorlijk heftige aflevering, de dames in de gevangenis rossen elkaar graag af.

 Smeris bleef ondanks de belofte van Jeroen van Koningsbrugge ongeveer gelijk aan vorige week met 598.000 kijkers.

Exotische Liefde

De eerste nieuwe aflevering van Exotische Liefde op SBS was goed voor 397.000 kijkers. In het verleden deed het programma waarin Nederlandse mannen hun liefdesheil in het buitenland zoeken, het veel beter. Misschien dat de kijkers het programma nog moeten zien te vinden.

Meer over