Kijkcijfers: Tooske legt het af tegen Help, Mijn Man is Klusser!

Het moestuintjesprogramma van Tooske Ragas kon niet op tegen het geweld van John Williams in Help, Mijn Man is Klusser! Het werd 1,5 miljoen tegen 857.000.

In de eerste nieuwe aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! had John Williams had zijn handen vol aan Mathieu, wiens vrouw al drie jaar bij haar schoonmoeder woonde omdat Mathieu niet zo'n goeie klusser was. Bovendien leek er wat ernstig mis te zijn met de heer des huizes.

Mathieu werd regelmatig uit het niets heel boos op alles en iedereen.

Van Hollandse Bodem

Op NPO 1 begon het langverwachte Van Hollandse Bodem met Tooske Ragas. Want moestuintjes zijn immers hipperdehip. In Van Hollandse Bodem krijgen 8 duo's een lapje land waarop ze groenten verbouwen. Ze moeten oogsten en daarna ook nog iets lekkers koken van hun groenten. Het stel dat de minst mooie kolen en bonen tevoorschijn tovert valt af. Dat klinkt best wel saai, en dat was het ook.

Nou Marlies, Hylke en Hanne moesten na een winterlang schoffelen naar huis omdat ze volgens de jury niet met genoeg passie over hun bonen praatten. De EO probeert met Van Hollandse Bodem een groente-kopie te maken van de Max-hit Heel Holland Bakt, maar het is een heel belangrijk ingrediënt vergeten: humor.

Foute Vrienden

Aan de tweets te zien hadden de kijkers van Van Hollandse Bodem beter naar Foute Vrienden op RTL 5 kunnen kijken. Daarin kwamen Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in gênantste situaties terecht. Helaas werd het programma door slechts 373.000 kijkers gezien.

Reageren