Kijkcijfers dinsdag 4 januari 2022

De TV van gisteren: Nieuw seizoen Married At First Sight start voortvarend

5 januari 2022 08:16 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL

Het zevende seizoen van Married At First Sight met presentator Carlo Boszhard is dinsdag voortvarend van start gegaan. Naar de seizoensopener keken meer dan een miljoen mensen.

Carlo Boszhard wist met de start van het zevende seizoen van Married At First Sight 1.018.000 kijkers te trekken. Dat is heel prima te noemen als je bedenkt dat van de zes voorgaande seizoenen er slechts twee andere reeksen met meer dan een miljoen kijkers aftrapten.

De Slimste Mens

Op dezelfde tijd was verder niets opgewassen tegen De Slimste Mens. De KRO-NCRV-kennisquiz slechtte zelfs de grens van twee miljoen kijkers. Alleen het NOS journaal van 20:00 uur werd met 2.403.000 kijkers beter bekeken.

Elfstedentocht

Dinsdag was het daarbij 25 jaar geleden dat de voorlopig laatste Elfstedentocht werd verreden en de NOS had stond daar de hele dag bij stil. 940.000 liefhebbers stemden af op de oude schaatsbeelden die door Herman van der Zandt werden gepresenteerd. Ook zijn speciaal gebreide truien zijn onderwerp van gesprek online.

Massa is Kassa 

Op SBS6 was dinsdagavond anders dan anders Massa Is Kassa te zien. Peter Gillis en de zijnen blijven maar aan populariteit winnen, ook als ze niet op de maandag op de kijkbuis te zien zijn. 824.000 belangstellenden keken er dinsdag naar.

Meer over