Kijkcijfers dinsdag 23 november 2021

De TV van gisteren: NPO3 scoort met special Adele

24 november 2021 08:34 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© NTR

NPO3 trok dinsdagavond veel bekijks met de special over de Britse zangeres Adele. Het samengestelde programma, bestaande uit een interview en een concert, trok 797.000 liefhebbers.

In de twee uur durende special Adele One Night Only sprak de Britse superster voor het eerst openhartig over haar scheiding, haar zoon Angelo en haar flinke gewichtsverlies. Het gesprek met Oprah Winfrey werd af en toe onderbroken voor muziek. In de zaal in Los Angeles zaten onder anderen de Amerikaanse sterren Leonardo DiCaprio, Drake en Lizzo. Adele zong naast haar grootste hits ook een aantal nummers van haar nieuwste album 30.

Top tien 

Adele One Night Only kwam net niet tot een plek in de top tien in de lijst van Stichting KijkOnderzoek. Een twaalfde plek viel de special over de Britse zangeres ten deel.

Voetbal 

De best bekeken programma’s van de dinsdag waren de diverse journaals. Het best bekeken amusementsprogramma’s was De Rijdende Rechter op NPO1, waar 1.138.000 belangstellenden op afstemden. De Champions League-wedstrijd FC Barcelona-Benfica, zonder de ontslagen Ronald Koeman, trok 738.000 kijkers. Zij zagen hoe de Catalanen, met Memphis Depay en Frenkie de Jong in de basis, niet verder kwamen dan 0-0 tegen de Portugezen.

Meer over