Kijkcijfers Utopia stijgen weer: 971.000

De kritiek op Utopia is niet van de lucht. De regie zou zich te veel met het programma bemoeien. Desondanks blijft Nederland massaal kijken. 

Utopia is zo succesvol dat SBS 6 nu al denkt aan een variant van het realityprogramma in 2015. Het programma blijft tussen de 800.000 en 1 miljoen kijkers trekken en is daarmee een grote hit voor de zender. Intussen leven de bewoners van Utopia niet bepaald in het beloofde land, alles draait -net als in het echte leven- om geld.

Adam Zkt. Eva

De blote datingshow Adam Zkt. Eva deed het voor de derde achtereenvolgende week heel goed. RTL 5 trok met het programma 890.000 kijkers en dat zijn er weer meer dan de vorige keren. Ook deze week zorgde het programma voor een verrassende ontwikkeling. Adam werd buitenspel gezet door twee Eva's. Al leek het in het begin nog te klikken tussen Annelinde en Adam.

Een constante zorg in het programma blijft de naaktheid van de kandidaten in combinatie met de zon.

Pro Deo

De best bekeken programma's van de avond waren het Journaal (2,2 miljoen), GTST (2 miljoen) en Vermist (1,5 miljoen). Naar Pro Deo keken 1,1 miljoen mensen en veel Twitteraars waren verbolgen over woningcorporatie Talis die huurder William schandalig in de kou had laten staan. Mensen posten zelfs privé-gegevens van bestuursleden. Niet meer doen!

Meer over:

Reageren