Kijkcijfers Utopia storten in

Na weken boven het miljoen te hebben gescoord, lijkt Utopia nu haar beste tijd te hebben gehad. Woensdag keken nog 796.000 mensen naar het wel en wee van de Utopianen.

Het is voor de eerste keer dat Utopia onder het miljoen zakt en dik ook. Veel kijkers klagen dat de tv-uitzendingen helemaal niet meer actueel zijn. Zo werd Jimmy (de vervanger van Lindy) gisteren samen met Peter en Hakim genomineerd voor vertrek terwijl tv-kijkers hem nog niet eens gezien hebben. De uitzendingen lopen meer dan een week achter bij de realiteit terwijl Utopia toch echt reality had moeten zijn.

Of zou het toch aan de persoonlijkheden van de inwoners liggen?

Sta op Tegen Kanker

Het meest gesproken werd gisteren over Sta op Tegen Kanker. Half bekend Nederland trad op om nieuwe donateurs te werven voor het KWF en dat lukte. Bijna 30.000 mensen meldden zich aan.

Pinguïns

Na Het Journaal en Goede Tijden Slechte Tijden was Pinguïns Undercover het best bekeken programma op prime-time met 1,6 miljoen kijkers. In de laatste aflevering was te zien hoe alle pinguïnkuikens veilig en wel het water bereikten. En dat was weer genieten geblazen.

Reageren