Mooie kijkcijfers voor Verslaafd!

Peter van der Vorst was behoorlijk zenuwachtig voor de première van zijn nieuwe programma Verslaafd! Maar dat was nergens voor nodig. Hij trok een mooie 1,6 miljoen kijkers.

In het programma werd dertiger Jeffrey van zijn cocaïneverslaving afgeholpen door ex-soapie en ex-verslaafde Jim Geduld en dat ging niet zonder slag of stoot. Jeffrey was al zijn halve leven verslaafd en had niet zo veel trek in een derde afkicksessie in drie jaar. Verslaafd! was op Twitter het meest besproken programma van de avond en zo te zien maakte de aflevering veel indruk op kijkers. 

Veel mensen op Twitter vroegen zich af of het Jeffrey gelukt was clean te bijven na afloop van het programma. Peter van der Vorst gaf daar zelf antwoord op.

The Taste

Ook het programma The Taste was nieuw op de dinsdagavond. De kookwedstrijd met Robert Kranenborg en Herman den Blijker was goed voor 1,1 miljoen kijkers. Op Nederland 1 deed Opgelicht?! het als vanouds met 1,6 miljoen liefhebbers. Dat zijn cijfers waar het nieuwe RTL 5-programma Plaats Delict: Sporen naar de dader alleen maar van kan dromen. De eerste aflevering moest het doen met 261.000 kijkers.

Reageren