Mooie kijkcijfers voor Verslaafd! en Geef Mij Nu Je Angst

29 oktober 2014 08:05 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

RTL 4 startte met een nieuwe avond vol verslavingen en stoornissen en dat leverde flink wat kijkers op. 1,7 miljoen voor Verslaafd! en 1,4 miljoen voor Geef Mij Nu Je Angst.

Peter en Jim Geduld schoten in de eerste aflevering van Verslaafd! de 25-jarige Marco te hulp. Hij was al jarenlang verslaafd aan wiet en speed en ook nog eens zeer agressief tegen zijn familie. Marco stond dan ook niet te juichen toen hij in zijn slaap overvallen werd met een camera.

Maar gelukkig is Jim Geduld een professional.

En deze door 1,7 miljoen mensen bekeken aflevering van Verslaafd! had ook nog eens een onverwacht happy end.

Geef Mij Nu Je Angst

Na Verslaafd! begon Irene Moors aan haar nieuwe programma Geef Mij Nu Je Angst waarin ze mensen met dwangstoornissen helpt. 1,4 miljoen mensen keken hun ogen uit naar Karin die controledrang had. Alles in huis moest op een bepaalde plek staan en vriend Hans mocht helemaal nergens aankomen.

Roy Donders

Realityster en huispakkenkoning Roy Donders is terug van weggeweest met 579.000 kijkers. De Stylist van het Zuiden heeft een nieuwe show, een oud vriendje, en een nieuwe.

Het nieuwe vriendje van Roy heet trouwens Marvin.

Bobbi Eden

De nieuwe ster aan het RTL 5 realityster-firmament heet Bobbi Eden. Zij liet in Dubbel D in LA voor 431.000 kijkers zien hoe het leven van een pornoster eruit ziet.

 

Meer over