Nederland 1 scoort met Spoorloos, Radar en Het Familiediner

17 September 2013 09:12 | kijkcijfers | Door Televizier

© EO

Nederland 1 is en blijft één van de populairste zenders van Nederland. Gisteravond scoorde de zender met Spoorloos, Radar en Het Familiediner.

Gisteravond ging Derek Bolt (foto) op zoek naar Desi's biologische moeder in Jakarta. Haar bijzondere verhaal trok maar liefst 2.019.000 kijkers en versloeg daarmee het 20 Uur Journaal.

Radar en Het Familiediner

Ook vaste prik op de maandagavond zijn Radar en Het Familiediner. In Het Familiediner deed Bert van Leeuwen een poging om een ruzie tussen vier zussen op te lossen. Zij spraken elkaar al vijftien jaar niet vanwege het drukke hondje van Rika. Deze familieruzie scoorde met 1.333.000 zeer goed. Radar deed het met 1.716.000 kijkers net wat beter.

Samantha en Michael Willen Rust in de Tent

De reallifesoap van Barbie en Michael kent inmiddels een spannende verhaallijn: is Barbie nu wel of niet zwanger? Vorige week had Barbie al last van allerlei zwangerschapskwaaltjes en deze week deed ze een zwangerschapstest. Barbie was er heilig van overtuigd dat de uitslag positief was, maar Michael kon dat tweede streepje echt niet zien. Dus wordt er volgende week nog maar een keer een test gedaan.

Deze ontwikkeling is goed voor de kijkcijfers: de eerste aflevering trok 427.000 kijkers en vorige week keken er 664.000 mensen naar de reallifesoap. Gisteravond zaten er 766.000 Barbie-fans aan de buis gekluisterd.

Praatcijfers: Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden lijkt populairder dan ooit dit seizoen: elke avond kijken er bijna twee miljoen soapfans. Ook op Twitter scoort het programma uitzonderlijk goed. Het gesprek van de avond was Julia, de meeste kijkers lijken haar zat te zijn:

Meer over