KIJKCIJFERS VAN ZATERDAG 3 AUGUSTUS

NPO 1 scoort met voetbal en Ik vertrek

4 augustus 2019 09:16 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© Stefan Heijdendael/NOS
Ook deze week is NPO 1 weer enorm dominant op de zaterdagavond. De eerste vier vermeldingen op de lijst met meest bekeken programma's werd op deze zender uitgezonden.
Het best bekeken programma is het Journaal van 20.00 uur en op plek twee vinden we de samenvattingen van de Eredivisie. Deze week begon de Nederlandse voetbalcompetitie op vrijdag met een duel tussen PEC Zwolle en Willem II en op zaterdag waren de topclubs Ajax en PSV aan de beurt. In totaal stemden 1.23 miljoen mensen af op de samenvattingen op NPO 1. De rest van het weekend ziet er als volgt uit: 

Ik vertrek

Uiteraard werd ook het immer populaire Ik vertrek weer goed bekeken. Ook dit programma wist boven de miljoen te scoren. In totaal keken 1.1 miljoen mensen naar het programma waarin mensen hun geluk beproeven door een avontuur aan te gaan in het buitenland. Deze week was er weer een terugblik waar op Twitter erg positief op werd gereageerd.

En verder...

Het best genoteerde programma van RTL 4 is het Nieuws met 770.000 kijkers. Daarna vinden we op plek 7 in de lijst Oh, wat een jaar!In totaal stemden 658.000 mensen af op de herhaling die terugblikte op het jaar 1989. Dit werd gedaan met John de Wolf en Glennis Grace. Ook de kwalificatie van onze topcoureur Max Verstappen trok aardig wat kijkers. Op Ziggo stemden 527.000 af op dit sportevenement. De livewedstrijd tussen Vitesse en Ajax was goed voor 494.000 kijkers op FOX Sports 2. 

Meer over