Opnieuw record voor Geer & Goor

Onlangs verbraken Geer & Goor al hun eigen kijkcijferrecord, nu doen ze het weer. De mannen in Amsterdam Noord hebben goud in handen. 

Twee weken geleden verbraken Geer & Goor al hun eigen kijkcijferrecord, deze week doen ze het weer. Naar hun Effe Geen Cent Te Makken-avonturen in Amsterdam Noord keken maar liefst 2,174 miljoen mensen. Ze waren de toppers van de RTL 4-avond, die het over de hele linie heel goed deed: op de tweede plek in de kijkcijfer top 10 staat GTST met maar liefst 2,035 miljoen kijkers - ook dankzij de nieuwe schurk Vincent Muller - en op drie Johnny de Mol met zijn succesvolle SynDROOM (1,67 miljoen kijkers). 

Hello Goodbye

Gisteravond zaten sowieso veel Nederlanders voor de televisie. De hele top 10 scoorde boven het miljoen. Een opvallende binnenkomer was Hello Goodbye op Nederland 1. Joris Linssen gaf het stokje over aan Klaas Drupsteen, die gisteravond voor het eerst de bekende NCRV-hit presenteerde. Niet onverdienstelijk trouwens. Hello Goodbye is met 1,4 miljoen kijkers goed voor plek 6 in de kijkcijfer top 10. 

Praatcijfers: Expeditie Robinson

Meestal is voetbal de koning van de praatcijfers, maar dat was gisteren niet het geval. De KNVB-beker is toch niet zo interessant voor veel kijkers. Opvallend is dat Expeditie Robinson, goed voor een mooie 1,2 miljoen kijkers, stevig de eerste plaats van de Televizier Praatcijfers in handen heeft. Het avonturenprogramma staat zelfs ruim boven de superhit Geer & Goor en was gisteravond het meest besproken tv-programma op Twitter.

Powned-verslaggever Jan Versteegh moest het eiland verlaten, tot woede en soms verdriet van zijn fans.

Jan zelf heeft enorm van Expeditie Robinson genoten en groet zijn volgers nog even, na de uitzending.

Paulien Huizinga maakte op Twitter geen vrienden met haar actie. Ze had gevraagd om haar naar huis te stemmen, maar kwam daar op terug, zodat Jan het slachtoffer werd. Dat zette kwaad bloed bij de kijkers.

Reageren