RTL4s crisisavond blijft scoren op de dinsdag

De dinsdagavond crisisavond van RTL4 blijft een groot succes: zowel Een Dubbeltje Op Zijn Kant als Uitstel van Executie scoren ruim over het miljoen.

John Williams heeft inmiddels al lang bewezen de held van de hulp-tv te zijn. Ook het tweede seizoen van zijn crisisprogramma Een Dubbeltje op Zijn Kant doet het weer goed met 1.610.000 kijkers, dat zijn er bijna 100.000 meer dan het 20 Uur Journaal. Uitstel van Executie met Martijn Krabbé deed het ietsje minder met 1.433.000 kijkers.

De Allerslechtste Chauffeur van Nederland

BNN heeft met De Allerslechtste Chauffeur van Nederland ook een hit in handen. Het programma trekt nu al weken rond de miljoen kijkers. Dat was gisteravond niet anders: toen keken 1.047.000 kijkers.

Waar Rook Is... Zijn Britt & Ymke

Dat kijkcijfersucces is er helaas niet voor Britt en Ymke. De dames hadden met hun programma Waar Rook Is... Zijn Britt & Ymke al een tegenvallende start met 301.000 kijkers, maar inmiddels zijn er daar nog maar 198.000 van over.

Ditzelfde was het geval met hun talkshow Britt & Ymke Stellen Vragen, dat begon met 465.000 kijkers en eindigde met 183.000. Het is de vraag hoe lang de dames nog door mogen gaan met hun programma's.

Praatcijfers: Pauw & Witteman

In Pauw & Witteman werd gisteravond een pittige discussie gevoerd over vreemdgaan met Kees van der Staaij (SGP), Goedele Liekens en Gerard Spong. Op Twitter werd het gesprek nog even voortgezet:

Meer over: