Kijkcijfers vrijdag 20 november 2020

De TV van gisteren: ruim 2,3 miljoen kijkers voor The Voice-debuut Jan Smit

21 november 2020 09:01 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© William Rutten
The voice of Holland is terug. Vrijdagavond barstte het elfde seizoen los met Jan Smit als nieuwe coach, een virtuele Anouk en een wilde Chantal Janzen.
Ali B, Anouk, Jan Smit en Waylon hoorden en zagen weer verrassend talent langskomen tijdens de eerste blind auditions van het seizoen. Het was de vuurdoop voor Jan. En voor Anouk zal het ook wel even wennen geweest zijn, gezien de zwaar astmatische zangeres vanwege corona voorlopig alleen via een LCD-scherm aanwezig is in The Voice-studio. Kijkers smulden in elk geval ook weer van het talent. En van Chantal Janzen die losging op een nummer van ACDC. 

Beau

Qua talkshows 'won' Beau vrijdagavond met verve van M (1.002.000 kijkers) en Op1 (988.000 kijkers). Onder anderen tafelgasten Gerald Roethof en Peter R. de Vries, die het uiteraard over de zaak Nicky Verstappen en de uitspraak tegen Jos B. hadden, waren goed voor 1.548.000 kijkers.  

Droomhuis gezocht

Wie niet naar The Voice of Beau keek, keek misschien wel naar Droomhuis gezocht en Rijdende Rechter wordt vervolgd op NPO 1De laatste aflevering van het Droomhuis gezocht-seizoen was goed voor 1.141.000 kijkers. Sybrand werd gemist; Carrie ten Napel zocht in de Duitse deelstaat Nedersaksen een huis voor Mart (65) en Marita (67). Op Twitter wordt het een 'troosteloze' uitzending genoemd. Rijdende Rechter wordt vervolgd overigens ook.

Meer over