Verslaafd! blijft succesnummer

Het meest bekeken en besproken programma op primetime was Verslaafd! waarin dit keer de aan drank en drugs verslaafde Edith behoorlijk hardleers bleek.

Peter van der Vorst blijft maar scoren met Verslaafd! In de derde aflevering zagen 1,7 miljoen mensen hoe de 44-jarige Edith naar Thailand werd gestuurd om af te kicken. Deze aflevering was heftiger dan de vorige omdat Edith meteen na thuiskomst terug viel in haar oude gewoonten. En de twitteraars leefden mee.

Deze aflevering eindigde terwijl Edith opnieuw werd opgenomen in een kliniek. Veel mensen wilden weten hoe het nu met haar gaat. Peter van der Vorst gaf zelf antwoord.

Goede Tijden Slechte Tijden

Gek genoeg leverde de ontknoping van de parachutemoord Goede Tijden Slechte Tijden geen extra kijkers op, als was de soap net als gisteren wel het best bekeken programma van de avond met bijna 2 miljoen kijkers. Veel gepraat werd er ook over de soap en niet alle kijkers begrepen waarom Aysen niet vertelt dat Rik de moordenaar van Mike is.

Andere mensen hadden vooral lol over de merkwaardige manier waarop Janine blijkbaar belt. Zo te zien houdt ze haar Samsung Galaxy ondersteboven en dat praat zo lastig.

Reageren