10 Minutes Gone

Bruce Willis wil zijn buit in 10 Minutes Gone

RTL 7 - woensdag 18 mei om 22:36

© https://sonyaxn.deutschemailbox.de/
In 10 Minutes Gone zien we hoe Franks klus in de soep loopt en hij zich tot overmaat van ramp bijna niets meer van het voorval kan herinneren.

Frank Sullivan (Michael Chiklis), een professionele bankrover, staat erom bekend dat hij zijn zaakjes altijd goed afhandelt. Net nu hij heeft besloten nog een laatste klus te doen, loopt het verkeerd af. Zijn broer wordt doodgeschoten. Nadat hij bewusteloos geslagen is wordt hij wakker op een afgelegen plek en ervaart hij problemen met zijn geheugen.

10 Minutes Gone

Franks baas Rex (Bruce Willis) heeft hier geen boodschap aan. Hij eist gewoon de buit van Frank op. Het wordt nu een race tegen de klok voor Frank om uit te zoeken wie van zijn team hem erin heeft geluisd. Hij moet zien te voorkomen dat de huurmoordenaar die Rex heeft ingehuurd hem weet te om te brengen. Gaat het hem lukken de buit te vinden, uit handen te blijven van de moordenaar en tot slot de dood van zijn broer te wreken?

Afasie

Afgelopen maart werd bekend dat Bruce Willis stopt met acteren. De 67-jarige filmster leidt aan de hersenaandoening afasie. Afasie is een medische aandoening die de spreek-, schrijf en taalvaardigheid – zowel mondeling als schriftelijk – kan beïnvloeden. Willis laat een enorm oeuvre achter van meer dan 140 films en er komen nog een aantal nieuwe films uit waarin hij een rol speelt. 

Meer over