17 Again

Zac Efron is 17 Again

NET 5 - donderdag 20 januari om 22:00

In de film 17 Again krijgt een man van 37 de kans om zijn laatste jaar op de middelbare school nog een keer over te doen. Pakt alles met de kennis van nu anders uit?

De zeventienjarige Mike heeft een goed leven. Hij heeft een leuk vriendinnetje en staat op het punt om via een basketbalbeurs op een universiteit terecht te komen. Om dat voor elkaar te krijgen moet hij indruk maken op de scouts tijdens een demonstratiewedstrijd.

17 Again

Maar vlak voor die belangrijke match krijgt hij schokkend nieuws: zijn vriendin is zwanger. Hij laat de basketbalwedstrijd voor wat die is, gaat naar zijn vriendin toe en ziet daarmee zijn toekomstdroom vervliegen.

Twintig jaar later heeft Mike (Matthew Perry) nog steeds spijt van die beslissing. De universiteit ging aan zijn neus voorbij, zijn niet al te hoogdravende carrière zit in een dip, hij ligt in scheiding en zijn kinderen zien hem in 17 Again ook al niet staan.

Zac Efron

Kortom: Mike is wel eens gelukkiger geweest. Op het dieptepunt van zijn leven krijgt hij een bijzondere kans. Een mysterieuze conciërge zegt hem dat hij het laatste jaar van zijn middelbare school ‘met de kennis van nu’ over kan doen.

Wat doet Mike (Zac Efron) als hij 17 Again is? Neemt hij andere beslissingen en krijgt hij nu wel zijn droomleven?

En hoe is de verhouding met zijn nog steeds 37-jarige vrouw én met zijn kinderen, die ongeveer even oud zijn als hijzelf?

Meer over