Adem in, adem uit

Waldemar Torenstra probeert te ontsnappen in slotaflevering Adem in, Adem uit

NET 5 - woensdag 3 augustus om 23:10

© Cornelie Tollens
Sven zit nog steeds opgesloten in deze laatste aflevering van het eerste seizoen Adem in, Adem uit. Kan Jolanda's aan dementie lijdende moeder hem bevrijden? Kims tv-optreden bij dr. Samuel verloopt dankzij Adinda anders dan gehoopt.

Jolanda's aan dementie lijdende moeder is de enige hoop voor Sven (Waldemar Torenstra), die nog steeds gevangen zit in de slachtschuur. Sven probeert haar er in de laatste aflevering van het eerste seizoen van Adem in, Adem uit van te overtuigen om hem eruit te laten.

Bracha van Doesburgh

Kim (Bracha van Doesburgh) heeft er veel moeite voor gedaan, maar nu is het dan eindelijk zover: ze is te gast in de tv-show van dr. Samuel. Alleen verloopt haar optreden anders dan ze had gehoopt. Dat is allemaal de schuld van Adinda (Imanuelle Grives), die een boekje over haar liefdesleven opendoet.

Jelka van Houten

Politieagent Jane (Genelva Krind) is geschorst, maar laat zich daardoor niet weerhouden haar werk te doen. Ze is er nog steeds van overtuigd dat Jolanda (Jelka van Houten) heel wat op haar kerfstok heeft en is vastbesloten om dat te bewijzen. (HH)

Meer over