Alpe d'HuZes 2024

Johnny de Mol gaat tot het uiterste voor KWF Kankerbestrijding in Alpe D'HuZes 2024 op SBS6

SBS 6 - donderdag 6 juni om 10:10

© William Rutten
Alpe D'HuZes 2024: zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez beklimmen om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Onder meer Johnny de Mol en Roxane Knetemann werken zich samen met de andere deelnemers in het zweet voor het goede doel.

De Alpe d'HuZes is een evenement waarbij mensen de iconische Alpe d'Huez beklimmen om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Het motto van dit evenement is 'Opgeven is geen optie'. SBS 6 doet uitgebreid verslag en volgt daarbij een aantal bekende Nederlanders die hun steentje bijdragen. Ze trotseren de berg samen met een deelnemer die iemand heeft verloren aan kanker of zelf ziek is (geweest).

Johnny de Mol

Ook presentator Johnny de Mol werkt zich in het zweet, samen met Desirée. "Kort nadat haar moeder aan een hersenziekte overleed, verloor Desirée ook haar zus aan borstkanker", zo vertelt Johnny. "Helaas is mijn zus vorig jaar ook aan kanker overleden, dus veel verhalen zijn herkenbaar." Andere bekende deelnemers zijn onder meer Dennis van der Geest en Roxane Knetemann. Andere bekende deelnemers zijn onder meer Dennis van der Geest en Roxane Knetemann.

Wanneer is Alpe D'HuZes 2024 op televisie te zien?

Alpe D'HuZes 2024 is op donderdag 6 juni om 10:10 uur te zien op SBS 6.

Meer over