I can see your voice

Wolter Kroes zoekt nachtegaal in nieuw seizoen I Can See Your Voice

RTL 4 - woensdag 31 augustus om 20:30

© ANP Kippa / Lex van Lieshout
Edsilia Rombley, Fred van Leer en Marieke Elsinga krijgen in de seizoensopener van I Can See Your Voice versterking van Wolter Kroes. De zanger probeert tussen de zeven kandidaten de echte artiesten te ontdekken, maar dat blijkt een lastige opgave.

Zangwedstrijd I Can See Your Voice blijkt breed inzetbaar. Het programma debuteerde in 2020 op donderdag en verhuisde eerder dit jaar met succes naar de vrijdag toen The Voice of Holland plots uit de programmering verdween. Bij de start van de vierde reeks heeft de show een nieuwe plek op woensdagavond.

I Can See Your Voice

Aan de formule is niets veranderd. Zonder een noot te zingen proberen zeven kandidaten een panel van bekende Nederlanders te overtuigen dat ze echte zangers zijn. Dit seizoen moest Danny de Munk noodgedwongen verstek laten gaan. Panelleden Marieke Elsinga, Edsilia Rombley en Fred van Leer krijgen daarom wekelijks versterking van een wisselend panellid en zijn fan. Wolter Kroes mag het spits afbijten en gaat in duet met de finalist die, hopelijk voor hem, wel kan zingen.

Meer over