Boer zoekt vrouw

Bastiaan neemt het ervan

Het is tijd voor de beruchte citytrip. Hierop gaan harten sneller kloppen of dooft de liefdesvlam subiet. Voor de boeren en hun vrouwen is dit een spannend moment waarop moet blijken of er toekomst in hun liefde zit.

Het einde van het elfde seizoen van Boer zoekt vrouw is in zicht. En dat betekent dat het tijd is voor de beruchte citytrip. Tijdens dit reisje zijn harten sneller gaan kloppen of de liefdesvlam onherroepelijk gedoofd. Boer Geert Jan gaat naar de zon. Hij realiseert zich dat hij zijn hart moet openen als hij wil weten wat de vrouw van zijn keuze voor hem voelt.

Bastiaan en Milou

Boer Jan en zijn gezelschap vinden bij aankomst champagne op hun hotelkamer. Staat dat symbool voor een bruisende toekomst samen of slaat de onzekerheid toe? Boer Geert wil tijdens deze trip uitvinden of zijn kersverse liefde daadwerkelijk bij hem past. Boer Bastiaan en zijn vlam Milou komen in een romantische setting terecht. Gezien de foto's die KRO-NCRV al vrijgaf spat de liefde ervanaf tussen de twee. Boerin Annemiek gaat niet op citytrip omdat ze al haar mannen al naar huis stuurde, maar geeft de moed nog niet op.

Meer over:

Reageren