Beat the champions vips

Deze BN'ers gaan de strijd aan in Beat the Champions VIPS 2023

RTL 4 - zondag 5 maart om 20:00

© RTL
Jim Bakkum, Anniko van Santen, Andries Tunru, Yuki Kempees, Anne-Mar Zwart en Remco Veldhuis gaan in deze aflevering van Beat the Champions VIPS de strijd aan met de champions. Als het lukt hen te verslaan, nemen ze een mooi bedrag voor het goede doel mee naar huis.

Het nieuwe seizoen van Beat the Champions trapt af met een speciale vip-aflevering. Jim Bakkum, Anniko van Santen, Andries Tunru, Yuki Kempees, Anne-Mar Zwart en Remco Veldhuis proberen de vijf superquizzers te verslaan en een zo hoog mogelijk bedrag voor het goede doel bij elkaar te spelen.

Yuki Kempees

Voor Yuki Kempees, bekend als onderdeel van het dj-trio Kris Kross Amsterdam, is het niet de eerste keer dat hij aan een quiz op tv deelneemt. Hij was eerder al te zien in De Slimste Mens. Dat liep niet heel goed af: al na zijn eerste aflevering moest Kempees het strijdtoneel verlaten. In de een-op-een tegen radiopresentator Wouter Bouwman verloor hij door een domme tactische fout. Tegenover de vijf champions kan hij laten zien dat hij meer in zijn mars heeft.

Meer over