Beau

Beau van Erven Dorens is weer terug op de late avond

RTL 4 - maandag 29 november om 22:09

© RTL
Eva Jinek zwaaide afgelopen vrijdag af en dat betekent dat Beau van Erven Dorens vanaf vandaag weer aan de beurt is om de late avond van RTL 4 te vullen. Hij spreekt de komende maanden met actuele gasten over nieuws, cultuur, media en andere zaken.

Na drie maanden buffelen is Eva Jinek weer afgezwaaid. Zoals gebruikelijk neemt haar collega Beau van Erven Dorens de komende maanden de late avond op RTL 4 voor zijn rekening. Hij volgt daarin het vertrouwde recept: hij spreekt met een tafel vol gasten over nieuws, media en andere interessante zaken.

Race Om De Ringen

Hij zou zelf ook een interessante gast zijn om te komen praten over de bijzondere trouw-tv die hij dit seizoen ook nog gaat maken. In Race Om De Ringen is naast liefde avontuur een belangrijk ingrediënt. Van Erven Dorens trekt in dit programma met zes verloofde stellen door de zinderende hitte van Jordanië. Onderweg moeten ze opdrachten uitvoeren en uiteindelijk blijft er één koppel over. De hoofdprijs na weken van afzien: een luxe huwelijksreis.

Meer over