Zen in de sneeuw in Bed & Breakfast

30 november 2021 22:15 | kijktips | Door Judith Regeling

© MAX
Het sneeuwt in Nederland en dat betekent langlaufen in Overijssel bij de Bed & Breakfast van Jeanet en Judith Daarnaast een bezoek aan Groningen en de scheve Walfriduskerk van Bedum. In Friesland laat yogalerares Mariel iedereen zen worden.

Een onverwacht winterse aflevering van Bed & Breakfast: tijdens de opnames begin dit jaar lag er een dik pak sneeuw en dat zorgt voor mooie beelden en interessante uitjes. In Overijssel verwelkomen tweelingzussen Jeanet en Judith hun gasten in een wijdse, witte wereld die ze al langlaufend gaan verkennen.

Bed & Breakfast

Ditty en Roelof uit Groningen hebben een klassiek cultureel uitstapje gepland. Nadat hun logés een kijkje hebben genomen in het gastenverblijf dat ooit dienst deed als boerderij vertrekken ze naar Bedum waar de scheve Walfriduskerk te bewonderen is. Het derde duo komt ook uit het noorden des lands: Mariel en Robin runnen hun zaak in Friesland. Naast haar werk in de B&B verdient Mariel de kost als yogadocent. Ze laat daarom haar gasten helemaal zen worden.

Meer over