Bekend Nederland danst op het ijs

5 december 2019 10:52 | kijktips | Door Televizier

© SBS6
Na twaalf jaar afwezigheid maakt de kunstschaatswedstrijd zijn rentree. Negen bekende Nederlanders hebben hun schaatsen uit het vet gehaald om hun danskunsten op het ijs te vertonen. De deskundige jury kijkt mee.

Dancing on ice was twaalf jaar van de buis verdwenen, maar de ijsdanswedstrijd maakt nu zijn rentree. Voor deze editie zijn negen BN'ers opgetrommeld, te weten: Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall. Zij gaan samen met hun professionele danspartners de strijd met elkaar aan.

Winston en Patty

Oud-kandidaat Winston Gerschtanowitz en Patty Brard zijn gestrikt voor de presentatie. Ook in de jury zitten oude bekenden, namelijk voormalig kunstschaatsers Joan Haanappel, Marc Forno en Ruben Reus. De eerste twee deelden al eerder de punten uit, Ruben was tijdens de vorige edities de schaatspartner van Wendy van Dijk en Stella Gommans.

Dancing on Ice

Nieuw dit seizoen is dat de kijker de speciale Dancing on Ice-app kan downloaden en ook een cijfer mag geven aan elke act in elke show. Wie lukt het om de jury én de kijker keer op keer te verbazen, ontroeren en overtuigen? Wie van deze negen koppels maakt vanaf 7 december de mooiste combinaties van sprongen, lifts en spectaculaire moves en wint Dancing on Ice

Dancing on Ice wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Meer over